Product DetailsHorvátország déli területei (Dalmácia) - Batár útikönyvek

Horvátország déli területei (Dalmácia) - Batár útikönyvek

-15%
Product price
4 620 Ft
Discount: 3 927 Ft
Begin: 11/07/2010   While stocks last!
Add product to cart
Article No.
k_864697
Functions
Short description
útikönyv
Batár Zsolt Botond

480 oldal
méret: 134 x 192
magánkiadás
Product properties
"Kétféle turista utazik Horvátországba: aki csak napozni, fürödni akar, és aki látni is szeretne. Ez utóbbiaknak ajánlom e könyvet, amelyben a magyar igényeket, a magyar utazási szokásokat maximálisan figyelembe vettem, és arra törekedtem, hogy minden benne legyen, ami egy igényes utazónak szükséges. Úgy érzem, erre felhatalmaznak tapasztalataim: negyvenöt éve utazom, három és fél évtizede vezetek csoportokat, két és fél évtizedig tanítottam idegenvezetőket, évekig volt saját utazási irodám (Batár Tourist).
Horvátországnak sokféle arculata van, és ezek közül igyekeztem mindegyiket úgy bemutatni, hogy az utazó előzetesen fel tudjon készülni, a helyszínen tudjon tájékozódni; de nem száraz földrajzi, történelmi, művészettörténeti adatokat óhajtottam felsorolni, hanem olvasmányos könyvet akartam írni.
Ezért igyekeztem komoly történelmi, kultur- és művészettörténeti ismeretanyagot nyújtani, a kikapcsolódást, az aktív és passzív pihenést segítő programokról tájékoztatni, az ott élés kényelmét szolgáló objektumok helyét (információs irodák, posta, internet, rendőrség stb.) ábrázolni a térképen. E mellett a magyar vonatozásokat is igyekeztem részletesen előadni. A könyv Horvátország déli területeinek (a volt Dalmácia) szinte teljes megismerését elősegíti, valamint ízelítőt ad Bosznia-Hercegovinából." (A szerző)

Cart

Cart is empty

Payment solution

Recommended products

Partners

Vote

Forum

No Topic!