Termék részletekMarokkó - Sárga könyvek

Marokkó - Sárga könyvek

-15%
Termék ára
3 990 Ft
Akció: 3 392 Ft
Kezdete: 2010.06.19   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
k_766837
Funkciók
Rövid leírás a termékről
útikönyv

176 oldal, 20 oldal színes melléklettel
méret: 115 x 224
Dekameron Kiadó
A termék tulajdonságai
Marokkó. Az Ezeregyéjszaka világa, egy ország, ahol minden megtörténhet, és ahol minden meg is történik. A csodák világa, legyen az természeti, építészeti vagy bármilyen más vonatkozású. Ha most még hiányosak is ismereteink Marokkóról, onnan visszatérve abbahagyni sem tudjuk élményeink mesélését. Fedezzük fel eme gazdag ország történelmét, szokásait, embereinek mindennapi életét, hogy utunkról hazatérve, egy új világgal feltöltődve, élményekkel gazdagodva ülhessünk le barátaink körébe, hogy ezernyi fényképünkkel kiegészített úti beszámolónk során legalább részben átadhassuk nekik azt a csodát, amiben részünk volt.
Eme csoda megismeréséhez igyekszik segítséget nyújtani az útikönyv. Természetesen egy ilyen csodálatos ország minden érdekességét nem lehet egy könyvbe belezsúfolni, de igyekeztünk, hogy legalább a leglényegesebb információk megtalálhatóak legyenek ezen könyv lapjain, segítséget adva felfedezőutunk sikeréhez.
Könyvünk - egyedülállóan a magyar könyvpiacon - nemcsak Marokkó változatos országát mutatja be, hanem a Nyugat-Szahara területeit is ismerteti, valamint az ország szomszédságában található spanyol észak-afrikai "városállamokat" - Melillát és Ceutát -, illetve Gibraltár sajátságos világát is.
E vadonatúj útikönyv kifejezetten a magyar turisták számára, az ő igényeiknek megfelelően készült. Praktikus, pontos, friss és nélkülözhetetlen tudnivalókat, kitűnően eligazító ismereteket, információkat nyújt, melyeket a nagy mennyiségű új, látványos fotó és a számos térképillusztráció tesz teljessé.

Pick Pack Pont

Kosár

A kosár üres

Fizetési megoldás

Termékajánló

Partnereink

Szavazás

Melyik ország a kedvenc úticélod?
Ausztria
Franciaország
Marokkó
Norvégia
Németország
Olaszország
Románia (Erdély)
Spanyolország
Törökország
Más