Termék részletekHorvátország déli területei (Dalmácia) - Batár útikönyvek

Horvátország déli területei (Dalmácia) - Batár útikönyvek

-15%
Termék ára
4 620 Ft
Akció: 3 927 Ft
Kezdete: 2010.07.11   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
k_864697
Funkciók
Rövid leírás a termékről
útikönyv
Batár Zsolt Botond

480 oldal
méret: 134 x 192
magánkiadás
A termék tulajdonságai
"Kétféle turista utazik Horvátországba: aki csak napozni, fürödni akar, és aki látni is szeretne. Ez utóbbiaknak ajánlom e könyvet, amelyben a magyar igényeket, a magyar utazási szokásokat maximálisan figyelembe vettem, és arra törekedtem, hogy minden benne legyen, ami egy igényes utazónak szükséges. Úgy érzem, erre felhatalmaznak tapasztalataim: negyvenöt éve utazom, három és fél évtizede vezetek csoportokat, két és fél évtizedig tanítottam idegenvezetőket, évekig volt saját utazási irodám (Batár Tourist).
Horvátországnak sokféle arculata van, és ezek közül igyekeztem mindegyiket úgy bemutatni, hogy az utazó előzetesen fel tudjon készülni, a helyszínen tudjon tájékozódni; de nem száraz földrajzi, történelmi, művészettörténeti adatokat óhajtottam felsorolni, hanem olvasmányos könyvet akartam írni.
Ezért igyekeztem komoly történelmi, kultur- és művészettörténeti ismeretanyagot nyújtani, a kikapcsolódást, az aktív és passzív pihenést segítő programokról tájékoztatni, az ott élés kényelmét szolgáló objektumok helyét (információs irodák, posta, internet, rendőrség stb.) ábrázolni a térképen. E mellett a magyar vonatozásokat is igyekeztem részletesen előadni. A könyv Horvátország déli területeinek (a volt Dalmácia) szinte teljes megismerését elősegíti, valamint ízelítőt ad Bosznia-Hercegovinából." (A szerző)

Pick Pack Pont

Kosár

A kosár üres

Fizetési megoldás

Termékajánló

Partnereink

Szavazás

Melyik ország a kedvenc úticélod?
Ausztria
Franciaország
Marokkó
Norvégia
Németország
Olaszország
Románia (Erdély)
Spanyolország
Törökország
Más