Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/903-0874

Iceland, guidebook in Hungarian - Dekameron
Iceland, guidebook in Hungarian - Dekameron
5 490 Ft 
4 667 Ft
15

Iceland, guidebook in Hungarian - Dekameron

Iceland - guidebook in Hungarian
5 490 Ft 
4 667 Ft
Begin: 28/07/2014   While stocks last!
Discount 15
Saving 823 Ft
Details
Izland, e Magyarországnál nem sokkal nagyobb észak-európai ország bővelkedik természeti és kulturális örökségben is. Tárt karokkal várja a világ minden tájáról érkező turistákat, hogy bemutathassa kincseit.
Szinte minden látogató az ország nyugati részére érkezik, a keflavíki nemzetközi repülőtérre, majd onnan indul elsősorban a főváros és szűk környékének felfedezésére. Ez a könyv bemutatja, hogy a rövidebb időre érkező vendégek is találhatnak világhíres látnivalókat, de a hosszabb vakációt Izlandon töltők sem fognak unatkozni e mesés országban. Egy mártózás a főváros nyüzsgő kulturális életében, majd varázsos fürdőiben, aztán irány a Reykjanes-félsziget világítótornyaival (köztük a legrégebbivel egész Izlandon), lávamezőivel. A délnyugati országrész Izland legtermékenyebb, és legsűrűbben lakott vidéke. Az ott bejárható "Aranykörút" Izland legnagyobb látnivalóit (Pingvellirt, a Geysir-mezőt, Gullfosst, a Kerió-krátert és Hverageróit) fűzi csokorba. A nyugati Snaefellsjökull-félszigetet nem hiába tartják "mini Izlandnak", hiszen az ország jellemző természeti csodáit ott mind bemutatja; van ott glecscser, vízesések, hőforrás, lávamező, madársziklás fjordok, vagy éppen vulkán is. Észak "fővárosa", Akureyri és környéke is számtalan csodát rejt, csakúgy, mint a keleti Egilsstaóir és környéke, vagy éppen a híres déli Skaftafell a gleccserek legnagyobbikával, a Vatnajökullel.
Izland - bátran állíthatjuk - várja és visszavárja új és régi vendégeit. A szerző már visszament. És hogy miért fogja újból és újból meglátogatni az országot? A választ e könyv rejti...
Info
Article No.
k_349081