Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/903-0874

Paris, guidebook in Hungarian - Útikönyv.com
Paris, guidebook in Hungarian - Útikönyv.com
3 990 Ft 
500 Ft
87

Paris, guidebook in Hungarian - Útikönyv.com

Paris - guidebook in Hungarian
In stock
3 990 Ft 
500 Ft
Begin: 14/05/2017   While stocks last!
Discount 87
Saving 3 490 Ft
Details
Kivehető Párizs térképpel (45 x 33 cm)

Utazni jó. Különösen akkor, ha a híres műemlékek és más közismert látványosságok mellett alig ismert múzeumokba, hangulatos kiskocsmákba, vibrálóan érdekes városnegyedekbe is eljutunk.

Utazni jó. Különösen Párizsba. Ez a könyv azoknak nyújt nélkülözhetetlen segítséget, akik az Eiffel-torony, a Notre-Dame vagy a Louvre mellett kíváncsiak például a Mágia- és a Legyezőmúzeumra is. Azoknak, akiket érdekel, hogy hol van a Rossz Fiúk utcája és az, hogy kikről kapta a nevét a Fehérkabátosok utcája. Azoknak, akik olyan olcsó, de különleges kisvendéglőket keresnek, ahol nem turistacsoportoknak szolgálnak fel jellegtelen ételeket. Azoknak, akiknek örömöt okoz az, ha sétálhatnak egy jót Belleville vagy a Montmartre semmihez sem hasonlítható macskaköves utcáin, vagy az, ha gyönyörködhetnek a Grands Boulevards melletti kis passage-okban.

Utazni jó. Utazzanak velünk együtt, fedezzék fel Párizs ismert és ismeretlen szépségeit, varázslatos negyedeit, forgalmas sugárútjait és magával ragadó kis utcáit. Hiszen utazni jó.

Info
Article No.
k_495059
Bonus point
50 Ft