Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/903-0874

Marokkó - Sárga könyvek
Marokkó - Sárga könyvek
3 990 Ft
3 392 Ft
15

Marokkó - Sárga könyvek

útikönyv

176 oldal, 20 oldal színes melléklettel
méret: 115 x 224
Dekameron Kiadó
3 990 Ft
3 392 Ft
Kezdete: 2010.06.19   A készlet erejéig!
Kedvezmény 15
Megtakarítás 598 Ft
Részletek
Marokkó. Az Ezeregyéjszaka világa, egy ország, ahol minden megtörténhet, és ahol minden meg is történik. A csodák világa, legyen az természeti, építészeti vagy bármilyen más vonatkozású. Ha most még hiányosak is ismereteink Marokkóról, onnan visszatérve abbahagyni sem tudjuk élményeink mesélését. Fedezzük fel eme gazdag ország történelmét, szokásait, embereinek mindennapi életét, hogy utunkról hazatérve, egy új világgal feltöltődve, élményekkel gazdagodva ülhessünk le barátaink körébe, hogy ezernyi fényképünkkel kiegészített úti beszámolónk során legalább részben átadhassuk nekik azt a csodát, amiben részünk volt.
Eme csoda megismeréséhez igyekszik segítséget nyújtani az útikönyv. Természetesen egy ilyen csodálatos ország minden érdekességét nem lehet egy könyvbe belezsúfolni, de igyekeztünk, hogy legalább a leglényegesebb információk megtalálhatóak legyenek ezen könyv lapjain, segítséget adva felfedezőutunk sikeréhez.
Könyvünk - egyedülállóan a magyar könyvpiacon - nemcsak Marokkó változatos országát mutatja be, hanem a Nyugat-Szahara területeit is ismerteti, valamint az ország szomszédságában található spanyol észak-afrikai "városállamokat" - Melillát és Ceutát -, illetve Gibraltár sajátságos világát is.
E vadonatúj útikönyv kifejezetten a magyar turisták számára, az ő igényeiknek megfelelően készült. Praktikus, pontos, friss és nélkülözhetetlen tudnivalókat, kitűnően eligazító ismereteket, információkat nyújt, melyeket a nagy mennyiségű új, látványos fotó és a számos térképillusztráció tesz teljessé.
Adatok
Cikkszám
k_766837